Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.

fondo

El teu centre podològic a Igualada

esp cat
tel 93 803 19 56
google
logo-podologiaigualada
laser-podologic-igualada

Làser podològicActualment, disposem del LÀSER PODOLÒGIC S30 PODYLAS de Intermedic amb una longitud d’ona de 1064nm i una potència de 30w. El làser no és res més que llum, una llum amb característiques molt especials, capaç de concentrar-se en un punt molt petit i aconseguir densitats de potència tremendament elevades que permeten tallar, coagular i vaporitzar teixits. Aquestes característiques són les que permeten diferents aplicacions en el camp de la salut, i que en la nostra disciplina, és una eina molt útil sobretot en:

ONICOMICOSIS (o fongs a les ungles)

fongs-igualada-podololeg

La onicomicosis és la infecció de la ungla causada per fongs (dermatòfits, llevats del gènere Càndida o fongs filamentosos no dermatòfits). Els fongs són un regne propi, s’alimenten de la queratina existent en ungles i pell, i tenen una alta capacitat reproductora, la qual cosa els fa molt resistents als tractaments actuals com: laques tòpiques (a base de ciclopiroxolamina o amorolfina), o tractaments orals (amb efectes tòxics).

Ara, el làser S30 PODYLAS provoca un efecte tèrmic controlat, augmentant la temperatura dels microorganismes i destruint-los sense malmetre els teixits circundants. Té un èxit del 85-90%, de forma ràpida, segura i sense efectes secundaris. Molt indicat en pacients polimedicats, amb tractament de quimioteràpia, diabètics i pacients amb transplants en que no se’ls pot donar medicació oral contra la onicomicosis per la seva toxicitat.

Per tant, el tractament làser: no és tòxic, no té efectes secundaris ni contraindicacions i és efectiu en tot tipus de fongs.

La profilaxis o prevenció és molt important, i per això us orientem en com desinfectar bé el calçat, mitjons, tisores, tractar el tema de la sudoració...per evitar una reiinfecció.

El nombre de sessions làser solen ser quatre i s’han de realitzar entre una setmana i quinze dies, entre l’una i l’altra.

BERRUGUES PLANTARS

Les berrugues són tumors benignes superficials de la pell causats pel virus del papiloma humà (VPH).

Majoritàriament es presenten en la població infantil, pero actualment, s’ha vist augmentat en adults a causa dels hàbits esportius.

Les berrugues plantars no tenien fins ara, un tractament estrella.

El làser ens ofereix una alternativa molt vàlida, ja que no té cap toxicitat ni efecte secundari i et permet incorporar a la vida quotidiana immediatament sense molèsties. Tenim un alt percentatge de curació en poques sessions.

HELOMES NEUROVASCULARS

Són ulls de poll molt dolorosos amb terminacions nervioses i vasculars. Moltes vegades tenen molt temps d’evolució i es tornen crònics.

Amb el tractament làser (que destrueix aquest teixit fibrós) juntament amb una plantilla que ens descarregui aquest punt dolorós es poden arribar a eliminar aconseguint una qualitat de vida molt satisfactòria.

TERÀPIA ANTIINFLAMATÒRIA I ANALGÈSICA

També s'anomena Low Level Laser Therapy, és a dir, làser de baixa potència, on aconseguim un efecte regeneratiu o bioestimulador.

Molt efectiu en:

laser-podologic-igualada-fongs