Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.

fondo

El teu centre podològic a Igualada

esp cat
tel 93 803 19 56
google
logo-podologiaigualada

Exploració biomecànica, suports plantars i ortesis de silicona

exploracion-biomecanica-igualada

És l’anàlisis de la marxa, és a dir, la forma de caminar, a través d’ una plataforma de pressions informatitzada. Analitzem la petjada estàtica i dinàmica, el centre de gravetat...

Trepitjar de forma incorrecta no sol ser font de problemes nomès al peu, sinó a altres articulacions del cos. L’esquelet és una cadena de forces i quan el peu recolza, la força no només s’exerceix sobre el peu, sinó que també repercutirà sobre el turmell, genoll, cadera i esquena.

La forma que tenim de compensar-ho, habitualment, és a través de suports plantars (plantilles) o ortesis digitals de silicona juntament amb la sabata adequada.

Segons el diagnòstic, es procedirà a fer un suport plantar personalitzat amb l’objectiu de ser: correctiu, paliatiu, funcional, frenar processos degeneratius...i depenent de cada patologia s’escollirà el material que considerem més oportú.

Les ortesis de silicona, serveixen per alinear dits, descarregar zones d’hiperpressió, frenar deformitats digitals com: dits en garra, callositats en el dors dels dits o en els pulpells, artritis, dits en supraducció o infraducció (se sobreposen els uns als altres), o per reemplaçar o suplementar dits o segments dels peus, ja siguin a conseqüència d’amputacions o congènites de naixement.